SEGA komt met Captain America: Super Soldier

wc-eend

Vorig jaar kwam Marvel met een financieel rapport en daarin stond een Captain America-game vermeld, nu bijna een jaar later heeft SEGA aangekondigd bezig te zijn met Captain America: Super Soldier. Natuurlijk is het niet meer dan normaal dat het spel draait om superheld Captain America.

Het spel zal zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog waar je het opneemt tegen de Red Skull en zijn leger in een third-person action-adventure. Je zal het keihard opnemen tegen Hydra en ook hun mysterieuze kasteel proberen te infiltreren terwijl je het ook nog opneemt tegen de Red Skull.

Captain America zal in zijn avonturen zijn schild kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden zoals meerdere vijanden tegelijk uitschakelen, dekking zoeken van vijandelijk vuur en puzzels oplossen. Aangezien Captain America ook nog eens super-atletisch is en superkrachten bezit kunnen we ook een hoop close combat-actie verwachten.

Het verhaal zal geschreven worden door Christos Gage en die zal het in dezelfde setting houden als de aankomende gelijknamige film in juli 2011 alleen zullen er in het spel andere dingen gebeuren.

Captain America: Super Soldier komt uit op de DS, PS3, PSP, Xbox 360 en de Wii en zal waarschijnlijk tegelijk met de film uitkomen in 2011. Er zijn nog geen beelden van één van de twee, dus lekker retro, Captain America de film uit 1990 hieronder.