Jovanovic wil Liverpool helemaal niet verlaten

Olga Kroeders

Milan Jovanovic is bereid om te vechten voor zijn plek bij Liverpool FC. Eerdere berichtgevingen suggereerden dat hij wilde vertrekken.

De aanvaller kwam deze zomer transfervrij naar The Reds, maar kon nog niet op een vaste basisplaats rekenen. Hij zou in de Engelse media hebben verkondigd te willen vertrekken. "Maar ik heb helemaal niet met journalisten gesproken. Behoudens die van Liverpool zelf", geeft Jovanovic op de clubsite van Liverpool aan.

"Ik ben furieus. Ik ben nieuw hier en alles wat ik probeer, is goed mijn best te doen voor het team. Het is niet belangrijk dat ik op de bank zit. Ik heb getekend voor drie jaar en wil hier drie jaar blijven. Ik voel me erg goed bij Liverpool. Er zitten spelers die beter zijn dan ik op de bank. Is het niet hier, dan wel ergens anders. Ik moet gewoon hard blijven werken; dat is geen probleem."

Jovanovic verwachtte een uitdaging en heeft deze gekregen. "Ik verwachtte inderdaad een uitdaging en daarnaast verwachtte ik ook dat ik soms in het elftal zou staan en soms ook niet. "Ik wil het overigens nu liever niet over mezelf hebben, maar over het team", besloot hij zijn betoog.