[Video] Vrouw naait klusjesman dubbel

Djeez

Een 42-jarige, Taiwanese elektricien heeft in augustus een klusje gedaan bij een vrouw van middelbare leeftijd. Omdat de huisvrouw geen geld had, bood ze aan de klusjesman in natura te betalen. De man, die graag gebruikmaakte van het aanbod, is door de vrouw na afloop aangeklaagd wegens aanranding.

De klusjesman vroeg na de klus om geld, maar de vrouw kon hem niet betalen. Ze beloofde hem haar oude tv, maar de waarde hiervan stond niet in verhouding tot de werkzaamheden. De vrouw wist het echter goed gemaakt. Als de man haar nog dertig Amerikaanse dollar gaf, zou ze met hem het bed induiken.

Zo gezegd, zo gedaan. Na de wip wilde de man haar tv meenemen, maar de vrouw kwam tussenbeide. Omdat de elektricien zich bekocht voelde, kwam hij terug om verhaal te halen. Hierop bood de vrouw hem haar waterkoeler aan en verleidde hem opnieuw. Na deze tweede wip eiste de vrouw nog meer geld van de klusjesman.

De beste man wilde hier echter niets van weten en vertrok. Later vertelde de vrouw aan haar vriend dat zij was verkracht. Het tweetal confronteerde de elektricien, maar deze vertelde dat de vrouw toestemming gaf omdat ze niet wilde betalen. Na een woordenwisseling ging het drietal naar het politiebureau van Jilóng. 

De aanklager geloofde uiteindelijk niet dat de man zichzelf had opgedrongen aan de klant. Deze besloot de elektricien te ontslaan van alle rechtsvervolging.


Gelukkig legt dit filmpje het nog even duidelijk uit...