Call of Duty: Black Ops krijgt 3D-ondersteuning

wc-eend

Call of Duty: Black Ops zal stereoscopic 3D ondersteunen op de PC, PS3 en Xbox 360. Je zal als speler zelf kunnen beslissen of je deze optie aan of uit wilt zetten en de optie zal in elke versie van Black Ops zitten, niet alleen in een Limited, Special of Collectors Edition of in DLC.

Alle mogelijkheden in het spel zullen ook in 3D zijn alleen is het nog niet zeker of het Treyarch gelukt is om overal een goede framerate te behouden tijdens het spelen in 3D. Mark Lamia, baas van Treyarch, is er zeker van dat het team dit wel gelukt is. VG247 kreeg verschillende delen van het spel te zien in 3D en dat zag er goed uit, zonder framerate-dips.

Treyarch heeft Black Ops op alle apparatuur getest die stereoscopic 3D aan kan. De enige dingen die ze niet hebben getest is apparatuur die vorige week is uitgekomen. Daarnaast geeft Lamia aan dat niet iedereen voor lange tijd in 3D kan spelen in verband met het misselijk worden maar er zijn ook mensen op het kantoor die acht uur per dag makkelijk 3D kunnen spelen voor meerdere dagen achter elkaar.

Dat er 3D in Black Ops zou komen heeft het team lang geheim kunnen houden, er was al wel bekend dat er naar gekeken ging worden maar dat er al een periode een team aan werkte was nog niemand bekend. Volgens VG247 zal het spelen in 3D niet nadelig zijn in vergelijking zonder 3D.

Lamia geeft aan dat het toevoegen van 3D aan Black Ops de keuze van Treyarch was en niet van iemand anders. Call Of Duty Black Ops komt 9 november uit.