Robben pleit voor nieuwe spelers

Matthias (Veritaz)

Arjen Robben zou graag een aantal nieuwe spelers zien komen in de winterstop. De geblesseerde speler van Bayern München zei dat toen hij te gast was bij het programma Wetten Dass.

Robben kwam dit jaar nog niet in actie voor zijn club. Een hamstringblessure houdt de Nederlander aan de zijlijn. Zonder Robben is Bayern niet best begonnen aan het nieuwe seizoen. Hij zou daarom vers bloed zeker toejuichen. "Als het een goede speler is die iets extra's brengt, dan vind ik dat het voor een topclub als Bayern altijd belangrijk is om zo'n speler te halen. Natuurlijk, we hebben veel goede spelers, die ook jong zijn, en een superontwikkeling hebben doorgemaakt. Ik denk dat één, twee, drie nieuwe spelers goed zou zijn."

Over zijn blessure was Robben niet optimistisch. "Het ziet er niet goed uit. Het is moeilijk om er iets over te zeggen. Ik heb tijd nodig en moet veel geduld hebben. We bekijken elke week, elke dag of het beter gaat. Het gaat langzaam. We mogen geen risico nemen. Ik denk dat het nog wel even duurt."

Overigens verloor Robben op dezelfde show een weddenschap, waardoor hij in een shirt van het Duitse nationale elftal een biertje moest drinken.