Assassins Creed art geëxposeerd in Parijs

Mday

Ubisoft heeft aangekondigd dat artwork van Assassins Creed geëxposeerd zal worden in Galerie Arludik in Parijs. De galerij exposeert al jaren teken- en schilderwerk van bekende striptekenaars, filmmakers en succesvolle games. Over een week worden daar 35 stukken (concept) artwork toegevoegd van Ubisofts gameserie.

Ook zullen de 35 tekeningen en schilderingen te koop zijn. Volgens Ubisoft hebben ze een waarde tussen de  € 600,- en € 2000,-. Daarnaast zijn er ook twee werken uitgekozen om 149 officiële lithografen ervan te drukken, welke eveneens te koop zullen zijn voor € 80,-. Deze werken zullen waarschijnlijk op de website van Arludik onder de 'Limited Editions' verkocht worden. Alle werken komen met een handtekening van de Art Director van Ubisoft en een officeel authenticiteitszegel. De opbrengst van deze lithografen gaan naar MO5, een organisatie voor het behoud van gamegeschiedenis.

Mocht je dus volgende maand in Parijs zijn, en je vindt strips, films en games helemaal het einde, ga dan gerust een kijkje nemen. Naast Assassins Creed zijn er ook werken van Disney- en Metal Gear Solid-tekenaars te vinden.

AC Art