FOK!sport zoekt versterking

Sjors (Sj0rSz)

FOK!sport is ook in de afgelopen periode gegroeid waardoor wij op zoek zijn naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Denk jij de fanatieke sportfan te zijn die wij zoeken? Lees dan snel verder.

FOK!sport wordt dagelijks door tienduizenden mensen bezocht. Zij worden bij ons op de hoogte gebracht van onder andere het laatste voetbal-, wieler- en autosportnieuws.

FOK!sport is echter meer dan nieuws alleen. Wekelijks publiceren we verslagen van voetbalwedstrijden en autoraces. Daarnaast besteden we ook flink wat aandacht aan andere grote evenementen, zoals de Olympische Spelen, het WK/EK voetbal en de Grand Slams.

Bovendien hebben de fotoreportages een belangrijke plaats op FOK!sport ingenomen. We proberen bij zo veel mogelijk evenementen aanwezig te zijn, zodat onze users een impressie op de sportsite terug kunnen vinden.

Tot slot verschijnen er op FOK!sport ook met regelmaat specials. Dat zijn items, waarin dieper wordt ingegaan op een bepaalde sporter, sportklasse of gebeurtenis.



Allround redactieleden

Het nieuws gaat 24 uur per dag door en staat nooit stil. Om de tracker zo goed mogelijk te vullen met actueel nieuws zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste mensen, die het zien zitten om samen met ons de nieuwsvoorziening op peil te houden. De berichten op FOK!sport worden dagelijks door duizenden mensen gelezen.

Daarnaast hebben de bezoekers ook een mogelijkheid om een reactie bij jouw bericht te plaatsen. Zo heb jij ook de kans om interactie te krijgen met de bezoekers die jouw item lezen.

Het schrijven voor FOK!sport levert niets op, maar binnen de community bouw je wel naamsbekendheid op. Daarnaast kom je in een gezellig en enthousiast team terecht, dat je alle fijne kneepjes van het vak zal bijbrengen.

Kortom: Zie jij het zitten om een deel uit te maken van de leukste sportsite van Nederland en kan jij tegen enige feedback? Wacht dan niet en mail je sollicitatie naar sport@fok.nl o.v.v Sollicitatie redactielid. Vergeet in deze e-mail niet je username, leeftijd en je beschikbaarheid te vermelden.

Misschien mogen we jou over op korte termijn welkom heten in de redactie van FOK!sport!