Gascoyne langer bij Lotus Racing

Peterselieman

Mike Gascoyne heeft zijn contract bij Lotus Racing met maar liefst vijf jaar verlengd. De Brit is technisch directeur bij de renstal die dit jaar in de Formule 1 en heeft ondanks alle onzekerheden rond de naamgeving van het team alle vertrouwen in het project van teameigenaar Tony Fernandes.

Gascoyne behoorde tot één van de eerste werknemers van Lotus Racing en heeft met het kleine team de basisauto voor dit seizoen ontwikkeld. "Toen we het team met Tony vanaf nul opbouwden, was het altijd mijn bedoeling om mijn loopbaan hier te beëindigen. Dus het is geweldig om een overeenkomst voor vijf jaar te hebben getekend. Ik wil graag mijn dank uitspreken richting het hele team. Ik ben heel dankbaar en heb alle vertrouwen in een contract op lange termijn. Onze samenwerking is geweldig begonnen en ik kijk uit naar de komende vijf jaar en misschien wel meer dan dat," zei Gascoyne.

Ook Fernandes is blij dat hij de technisch directeur langer vast heeft kunnen leggen. "Het feit dat Mike voor vijf jaar heeft bijgetekend is een enorme aankondiging voor het team. Het toont aan hoe serieus we zijn en het is een beloning voor het keiharde werk van Mike."