Mega Man en Resident Evil naar Nintendo 3DS

Redactie

Mega Man komt met een nieuw avontuur op de Nintendo 3DS. Daarnaast is een tweede Resident Evil-game onthuld voor de 3D-spelcomputer van Nintendo. Dat heeft de Japanse gameontwikkelaar Capcom woensdag bekendgemaakt tijdens de Nintendo Conference 2010 in Japan.

Keiji Inafune, de bedenker van Mega Man, staat aan het hoofd van de ontwikkeling van het nieuwe Mega Man-spel. Het wordt ontwikkeld in samenwerking met fans van de serie om het op die manier een game van en voor gamers te laten worden. Wanneer Mega Man Legends 3 Project in de winkel moet liggen, is nog niet bekend.

Resident Evil: The Mercenaries 3D is een horrorgame die draait om het zo snel mogelijk neerschieten van zoveel mogelijk zombies. Hiermee verschilt het spel van Resident Evil: Revelations, dat meer draait om een verhaal.

De Nintendo 3DS is een draagbare spelcomputer die het mogelijk maakt om in 3D films te kijken of games te spelen. Hiervoor is geen bril nodig. Alle drie de spellen worden op z'n vroegst volgend voorjaar verwacht.


(Foto: Novum)