Van den Brom baalt van ophef rond Van den Bergh

Sjors (Sj0rSz)

John van den Brom heeft geen problemen met Ricky van den Bergh. Dat zegt de trainer van ADO Den Haag tegen Haaglanden Voetbal.

Van den Bergh uitte afgelopen weekend zijn onvrede over het feit dat hij minder aan spelen toe komt. Hij zou daarom willen vertrekken. Van den Brom: "Daar wordt heel veel ophef over gemaakt en ik baal er eigenlijk best wel van. Ik heb een heel goede verstandshouding met Ricky van den Bergh, ook nu hij niet speelt. Er is helemaal niets aan de hand."

De ADO-coach begrijpt de teleurstelling van zijn speler. "Ik hoorde het al een dag eerder en heb Ricky apart genomen op de training en er over gesproken. We moeten nu opletten dat het geen eigen leven gaat leiden." Het team van Van den Brom heeft zich na twee nederlagen goed hersteld en ADO Den Haag staat nu zesde in de Eredivisie.

Van den Brom verwacht geen problemen met Van den Bergh. "Als ik Ricky zie lopen over het veld na de wedstrijd tegen Heracles en de overwinning meeviert met de rest, dan maak ik mij geen zorgen over hem. Het is de buitenwereld die er een groter probleem van maakt dan het eigenlijk is. Ik kan dit ook goed relativeren, omdat ik een goede verstandshouding heb met hem. Dus ik maak mij er geen zorgen over."