[UPD] APB-spelers worden gecompenseerd

Mday

We hadden de frustratie al gemerkt van meerdere FOK!kers; de MMO All Points Bulletin werd drie maanden na release van het net gehaald. Ontwikkelaar Realtime Worlds kon het namelijk niet meer aan en ging failliet. De spelers, die de game hadden gekocht plus eventuele maandelijkse kosten, kwamen bedrogen uit.

Steam is de kwaadste niet en komt spelers tegemoet als men bij Steam APB heeft gekocht. Ze bieden een gratis game aan voor alle gedupeerden (hoewel dit niet is bevestigd voor pre-orders). De games die men kan kiezen zijn Mass Effect 2, Dragon Age: Origins, Spore, The Saboteur, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Battlefield: Bad Company 2 en nog een paar anderen.

update 16:48

De berichten dat er geld terug of anderzijds compensatie is voor oud APB-spelers lopen erg uiteen. Verschillende sites meldden dat Steam juist niet bereid is om geld terug te geven (aangezien ze terugvallen op hun 'geen geld terug'-beleid) en bij EA is het eveneens door enkele hoepels springen om je gelijk te halen. EA is wel wat toegeeflijker en momenteel is je beste gok om je geld terug, een kortingsbon of een vervangende game te krijgen door hen aan te spreken via EA Live Chat. Je moet wel een screenshot van je aankoop (binnen Steam bijvoorbeeld) hebben en duidelijk het probleem uitleggen.

Ondertussen proberen andere MMO's de spelers over te halen te migreren naar een ander spel. Hi-Rez Studios biedt oud-APB'ers een korting aan op hun game Global Agenda.

APB

Alle Players Balen...