Timmer: "Jammer dat sponsor Liga uitlekte"

Peterselieman

Marianne Timmer vind het jammer dat uitgelekt is dat Liga sponsor zal gaan worden van haar nieuwe schaatsploeg. Volgens de drievoudig olympisch kampioene is de deal nog niet helemaal rond.

"Het is voor 99% zeker, ik verwacht dat we volgende week de ploeg officieel presenteren. Maar zolang het definitieve contract nog niet is getekend, is de deal nog niet honderd procent rond. Daarom ga ik inhoudelijk nog niet op de zaak in, ik heb wel eens eerder meegemaakt dat juist het ontbrekende procent de doorslag gaf," zei Timmer die samen met Margot Boer en Annette Gerritsen een team vormt tegen NUsport.

"Ik vind het wel jammer dat de naam is gelekt, we zijn hier al een tijdje mee bezig en ik had het fijn gevonden, vooral ook voor de sponsor, als we het nieuws in een mooie teampresentatie bekend hadden kunnen maken."

"We hadden in feite niets meer toen we weg gingen bij Control. Ik ben een hoop mensen en bedrijven ook erg dankbaar voor wat ze voor ons hebben gedaan de laatste maanden. Op facilitair gebied hebben we veel kosteloze hulp gekregen om ons gedegen te kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd hebben we zo de tijd gekregen om een goede en gedegen sponsoring rond te krijgen."