Sneijder: "Een terugkeer naar Real Madrid sluit ik uit"

Denny (nyny83)

Søren Lerby, zaakwaarnemer van Wesley Sneijder, vertelde woensdag dat de middenvelder mogelijk terugkeert naar Real Madrid.

Sneijder zelf denkt hier anders over. De contractbesprekingen met Inter zijn vastgelopen, maar desondanks zit de Oranje-international niet te wachten op een terugkeer naar Real Madrid. Via Twitter geeft Sneijder aan dat hij in gesprek is met de kampioen van Europa.

"We zijn in gesprek over een contractverlenging met Internazionale want ik wil in Milaan blijven. Ik hoop dat we het snel kunnen afronden. Een terugkeer naar Real Madrid sluit ik uit. Ik ben niet vergeten wat er in het verleden is gebeurd."

Bij Real was Sneijder ruim een jaar geleden overbodig. José Mourinho haalde hem over naar Inter te komen en raakte enorm gecharmeerd van de Nederlander. De Portugees gaf al enkele keren aan Sneijder graag bij Real te zien.

"Real Madrid heeft een zeer goede ploeg en heeft een coach die ervoor gezorgd heeft dat ik alle prijzen heb kunnen winnen met mijn huidige team", zegt Sneijder over zijn oude club en trainer. "Ik herhaal voor de zoveelste keer, en dat doe ik niet nog een keer, dat ik bij Internazionale blijf en als mijn contract vernieuwd wordt, dan zal ik dat ook uitdienen."