[Upd] Vermiste Kaylee ongedeerd gevonden

Redactie

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft een zogeheten Amber Alert verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar het 7-jarige meisje Kaylee Geertsma uit Rotterdam. Zij kwam dinsdag niet thuis uit school. Inmiddels heeft de politie wel een verdachte gearresteerd.

Het blonde meisje, met twee paardenstaarten, is gekleed in een wit/roze gekleurde broek met bloemetjes. Daarop droeg zij een roze shirt met lange mouwen met de afbeelding van een paard. De politie vraagt mensen die haar hebben gezien, direct contact op te nemen. Een Amber Alert is een landelijk waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen.

De politie kreeg dinsdag om 17.00 uur een melding van haar vermissing en heeft direct een team van rechercheurs op de zaak gezet. Er werden vijf huiszoekingen verricht waarbij een aanhouding werd verricht, meldde een politiewoordvoerster. Het meisje is echter niet bij die persoon aangetroffen. De politie sluit niet uit dat de vermissing in de relationele sfeer ligt.

"Alle middelen worden benut om Kaylee zo snel mogelijk te vinden. Een team rechercheurs is onafgebroken bezig met het onderzoek", aldus de politie.

Update 13.48

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft Kaylee ongedeerd teruggevonden bij familie. De oma en de moeder van het meisje zijn gearresteerd. Het Amber Alert was direct weer ingetrokken.

Rotterdams meisje van zeven jaar vermist
Rotterdams meisje van zeven jaar vermist (Foto: ANP)