Eerste beelden Wie is de Mol? verschenen

Martijn van Veen

De eerste beelden van het elfde seizoen van het AVRO-programma Wie is de Mol? zijn verschenen op internet. De redactie achter het programma heeft in een nieuwsbrief, ter promotie van de Gouden Televizierring, de beelden vrijgegeven. Op de beelden is verder weinig te zien, omdat de gezichten zijn gecensureerd.

Ook is een aantal keer een naam van een persoon of tv-programma weggecensureerd, waardoor de kandidaten nog niet bekend zijn. Maar op vele fora verschijnen de namen van onder andere Anna Drijver en Doloris Leeuwin. Dit zijn slechts geruchten. De locatie van de opnames is zeer waarschijnlijk Nicaragua.

In het programma bezoekt een groep Nederlanders het buitenland om opdrachten te vervullen en om geld te verdienen voor in de pot. Alleen één iemand is een saboteur, de Mol. De taak aan de andere deelnemers om hem of haar te ontmaskeren. Vorig jaar deden onder andere Erik van der Hoff, Loretta Schrijver, Frits Sissing en Kim Pieters mee aan het programma. Laatstgenoemde was uiteindelijk de saboteur.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is traditiegetrouw op de eerste donderdag van het nieuwe jaar. Wie de deelnemers zijn, is nog niet bekend. Het vrijgegeven filmpje is hier te bekijken.

Wil je op het forum praten over De Mol? Dat kan in het topic in het Film- en TV-subforum.