'Sutil vervanger voor stoppende Schumacher'

Peterselieman

Mocht Michael Schumacher zijn helm na dit seizoen wederom in de wilgen hangen dan lijkt bij het Formule 1-team Mercedes Grand Prix Force India-rijder Adrian Sutil de gedoodverfde opvolger van de zevenvoudig wereldkampioen te zijn, althans die mening is BBC-commentator Jonathan Legard op Twitter toegedaan.

"Ik heb gehoord dat Sutil de meest voorname kandidaat is om Schumacher te vervangen als hij stopt. Het contract van Sutil loopt namelijk af," zei Legard op Twitter. Hij benadrukte wel dat Mercedes Schumi niet uit eigen beweging zal vervangen. "Mercedes wil hem niet buiten werken. Het zou zijn eigen beslissing moeten zijn."

Dat er mogelijk een kern van waarheid in de geruchten zit komt voort uit de mening van een andere BBC-commentator Eddie Jordan. Hij zag vorig weekend in Monza vele zaakwaarnemers van coureurs bij Mercedes in het motorhome zitten. "Ik heb het gevoel dat er iets te gebeuren staat. Ik denk dat Schumacher gedesillusioneerd is en weer aan stoppen denkt. Er zijn teveel indicaties die mij vertellen dat hij onder zijn contract uit wil."