Totti: "Oprechte mensen als ik en Ranieri houden van Roma"

Olga Kroeders

Francesco Totti, clubicoon van AS Roma, heeft de supporters erop gewezen dat hij met coach Claudio Ranieri geen onenigheid heeft.

"Dit bericht is gericht aan alle supporters van AS Roma: oprechte mensen als ik en Ranieri houden van het AS Roma-shirt. Om meerdere miscommunicatie te vermijden, wil ik plichtsgetrouw een verklaring geven over wat er is geschreven", aldus Totti op de clubsite van AS Roma.

Totti benadrukt dat hij en zijn coach Ranieri hetzelfde doel nastreven. "Er is dialoog tussen de speler en de coach, vooral als je de aanvoerder bent. Dit gebeurt altijd, ongeacht de trends en de resultaten. Het is een dagelijkse en constante communicatie."

"Ranieri en ik heb een sterke band. We hebben Romeins DNA en er sprake van een binding. We begrijpen de situatie en we hoeven nooit iets van een inleiding te voorzien. We verdedigen dezelfde kleuren, het shirt en onze supporters."

De Romeinen hebben dit seizoen nog geen competitiewedstrijd gewonnen. Komend weekeinde neemt de ploeg van Ranieri het op tegen Bologna.