Bouma en Engelaar zijn het eens: "Twee punten te weinig"

Olga Kroeders

PSV maakte gisteravond op de valreep 1-1 tegen Sampdoria. Volgens Wilfred Bouma en Orlando Engelaar had er meer ingezeten.

PSV was de hele wedstrijd de betere partij en kreeg vooral in de tweede helft grote kansen. Het duurde echter tot aan de 89e minuut voordat de gelijkmaker viel. In het Philips Stadion was men blij met het punt, maar was men zich ervan bewust dat er veel meer had ingezeten.

"We hebben het punt zeker verdiend", sprak Bouma na afloop tegenover de aanwezige media. "Het is aan de andere kant wel zuur dat we eerst achterkomen. We letten even niet op en het staat 1-0. Maar we hebben de kop niet laten hangen en zijn daarna verder gaan voetballen en dat ging ook erg goed. Uiteindelijk pak je een punt en dat is beter dan helemaal niets. Ik denk dat we vooral tevreden kunnen zijn over het spel dat we hebben laten zien."

"We hadden hier gewoon moeten winnen", is Engelaar van mening. "Sampdoria komt vanuit het niets op voorsprong en wij krijgen daarna kans na kans. Uiteindelijk komen we nog op 1-1, maar eigenlijk verliezen we twee punten. Maar al met al moeten we blij zijn dat we een punt hebben gepakt en daarbij goed hebben gespeeld. We hadden meer verdiend."