Preud'homme: "Er had meer ingezeten"

Peterselieman

Vooraf had iedereen bij FC Twente getekend voor een 2-2 uitslag tegen Inter in de Champions League. Maar na afloop baalde trainer Michel Preud'homme toch wel een beetje. Hij had het gevoel dat er meer in had gezeten.

"Je wilt altijd winnen, daar zijn we sportmensen voor. Dit is een goede start, maar drie punten was beter geweest. Er had meer ingezeten", vertelde de trainer dan ook aan zijn spelers. "Dat gevoel hadden de spelers zelf ook. Natuurlijk heb ik ze wel gefeliciteerd met de eerste punten in de Champions League en met het vertoonde spel."

Door een doelpunt van Wesley Sneijder kwamen de Italianen op voorsprong. Maar Twente kwam terug door een prachtig ingeschoten vrije trap van Theo Janssen. Diego Milito maakte een eigen doelpunt en vlak voor het rustsignaal maakte Samuel Eto'o de gelijkmaker.

In de tweede helft werd Marc Janko gewisseld voor Emir Bajrami. "We hebben gekozen voor meer snelheid. Vandaar de wissel Bajrami voor Janko, want we vonden op dat moment aanvallend de oplossing niet meer. Als je uiteindelijk zo kunt beginnen tegen de regerend kampioen, is dat in ieder geval een positief begin", aldus de trainer in De Telegraaf.