Kuitblessure Van der Vaart valt mee volgens Redknapp

Peterselieman

Rafael van der Vaart maakte dinsdagavond zijn debuut voor Tottenham Hotspur in de Champions League. De middenvelder speelde de wedstrijd tegen Werder Bremen (2-2) niet uit. Hij ging met een kuitblessure naar de kant.

Tottenham-manager Harry Redknapp heeft na afloop van de wedstrijd laten weten dat de blessure van de Oranje-international meevalt. "Hij had iets van kramp in zijn kuit. We zagen dat hij mank liep en hebben hem er maar uitgehaald."

In Bremen kwam Tottenham op een 0-2 voorsprong. De thuisploeg kwam echter sterk terug en wist nog gelijk te maken. "Ik denk dat de eerste 42 minuten fantastisch waren voor ons. Op voorhand hadden we getekend voor een punt, maar nadat we een 0-2 voorsprong hadden genomen en we de wedstrijd controleerden is het natuurlijk teleurstellend dat we niet gewonnen hebben", aldus Redknapp.

De manager vond dat Tottenham de doelpunten makkelijk weg gaf. "We kregen een doelpunt tegen uit het niets. We leden simpel balverlies en lieten Werder terug in de wedstrijd komen." De tegentreffer kan Assou-Ekotto worden aangerekend. "Ik heb er niets tegen hem over gezegd."