Benítez: "Grote vorm Inter ontbreekt nog"

Peterselieman

Trainer Rafael Benítez van Internazionale erkent dat de grote vorm bij de titelverdediger van de Champions League nog ontbreekt. Dinsdag is FC Twente in Enschede de tegenstander van Inter in de openingsronde van het miljoenenbal.

"Met de juiste mentaliteit kunnen wij van iedereen winnen. Maar dit Inter is nog niet mijn Inter", aldus de Spanjaard. Benítez heeft in Milaan de zware taak om José Mourinho te doen vergeten. Onder leiding van de Portugees pakte Inter afgelopen seizoen de treble: het landskampioenschap, de nationale beker en de Champions League.

"We hebben meer tijd nodig. Ik heb dit Inter nog niet genoeg naar mijn hand kunnen zetten", aldus Benítez. "De voorbereiding is niet ideaal geweest. Maar ik weet zeker dat er meer uit deze groep valt te halen." Thiago Motta is geblesseerd en doet tegen Twente zeker niet mee. Het meespelen van Dejan Stankovic en Maicon is nog onzeker.

Inter won afgelopen weekend in de Italiaanse competitie moeizaam met 2-1 van Udinese. Een week eerder werd doelpuntloos gelijk gespeeld tegen Bologna. Eerder ging de strijd om de Europese Supercup met 2-0 verloren tegen Atletico Madrid.