Halfnaakte vrouwen in God of War: Ghost of Sparta

Traditiegetrouw zitten in elke titel uit de God of War-serie de nodige seksueel getinte scenes. Tot op heden was er nog niets bekend over de seksscenes in Ghost of Sparta, maar gelukkig is de ESRB er om de nodige details uit de doeken te doen. Naast de, al dan niet mythische, monsters wordt verteld waar allemaal bloed op druppelt en wordt uit de doeken gedaan dat een soldaat in tweeën gehakt wordt, waarbij bloed en ingewanden rond het lichaam van de soldaat terecht komen. Over een seksscene staat het volgende geschreven:

"The game also contains a sex mini-game in which players may lead topless women into a bedroom. Actual sex is never depicted; the camera pans out to the foot of a shaking bed. As players respond to on-screen prompts with button presses, loud moaning sounds can be heard."

Kortom: een minigame waarbij halfnaakte vrouwen naar de slaapkamer gelokt moeten worden. Seksuele handelingen zelf zijn niet te zien, maar als je de schermaanwijzingen opvolgt dan hoort de speler luid kreunende geluiden. De release van God of War: Ghost of Sparta staat voor begin november gepland en de game komt uit op de PlayStation Portable.

God of War: Ghost of Sparta