De Zeeuw: "Wij zijn daar de underdog"

Olga Kroeders

Komende week zal Ajax naar Spanje afreizen om in Champions League-verband een loodzware wedstrijd te spelen tegen Real Madrid. Volgens Demy de Zeeuw zijn de Amsterdammers niet kansloos.

Gisteren boekte Ajax een bescheiden overwinning op Willem II (2-0). Na afloop van de wedstrijd blikte De Zeeuw vooruit op het treffen met Real Madrid. De Oranje-international is van mening dat de ploeg van José Mourinho momenteel nog niet zo ver gevorderd is als Ajax.

"We zijn daar de underdog, we moeten maar zien wat we daar teweeg kunnen brengen in Madrid. Real is één van de grootste ploegen ter wereld, maar momenteel denk ik dat wij een beter team hebben. We moeten maar zien hoever het zal komen", aldus De Zeeuw tegenover NOS.

"Dit is een supermooie wedstrijd. Daar droom je als speler alleen maar van. Zeker als je bij Ajax na zoveel jaar weer Champions League speelt en dan met een uitwedstrijd tegen Real Madrid mag beginnen, is dat alleen maar mooi. Dan sta je meteen in het toernooi en weet je waar het in de Champions League om draait.