Drankrijdster vlucht voor groepsseks

Djeez

Een Zweedse vrouw die met een flinke slok op achter het stuur werd betrapt, heeft beweerd een goede reden te hebben gehad voor haar gedrag. De vrouw was op de vlucht voor een onverwachte orgie.

De vrouw, de vijftig inmiddels al gepasseerd, was uitgenodigd op een midzomernachtfeest in het Zuid-Zweedse Kronoberg. Toen het feestje eenmaal goed op gang was gekomen, werd het voorstel in de groep gegooid alle kleren uit te trekken om er met zijn allen een enorme orgie van te maken.

Het bizarre voornemen kwam totaal onverwacht voor de vrouw, die slechts dacht een kopje koffie en een borrel te komen drinken met een paar vrienden. Hoewel ze zich realiseerde dat ze inmiddels een paar borrels achter de kiezen had, stapte ze in haar auto en ging ervandoor.

Autorijden met een slok op is echter geen goed idee. De arme vrouw kwam dan ook niet verder dan de doorgaande weg door het dorp. Ze raakte een das, vloog van de weg en kwam met haar auto klem te zitten in een sloot.

Omdat de vrouw toch wel pijn had, besloot ze het alarmnummer te bellen. De ambulance was weldra ter plaatse, maar de broeders roken een dranklucht en belden de politie. Hoewel zij tegenover de agenten verklaarde hooguit twee biertjes hebben gedronken, toonden tests aan dat zij een alcoholpromillage had van 1,56. Omdat dit ver boven de Zweedse limiet voor verkeersdeelname van 1 promille is, loopt de schuchtere vrouw nu de kans voor twee jaar op water en brood te moeten.