Relic Entertainment ontwikkelaar komt om in ongeluk

wc-eend

Afgelopen vrijdag is hoofdontwikkelaar Brian Wood overleden in een ongeluk na aangereden te zijn door een andere auto die mogelijk bestuurd werd door iemand onder invloed. Wood wist op het laatste moment zijn auto naar rechts te draaien waardoor de tegenligger vol in de bestuurderszijde kwam, waarmee Wood het leven van zijn vrouw en ongeboren kind redde.

Volgens de agenten die naar de oproep van de aanrijding zijn gekomen zouden Wood, zijn vrouw Erin en hun ongeboren kind alle drie om het leven zijn gekomen als Wood niet op het laatste moment vol in de rem was gaan staan en naar rechts gedraaid had. De tegenligger, een vrouw van 21 was bljkbaar haar trui aan het uit doen achter het stuur terwijl haar mede-bestuurster de auto bestuurde. De bestuurster van de auto zit nu in de gevangenis afwachtend op haar rechtszaak aangezien haar twee passagiers achterin het ongeluk ook niet overleefd hebben.

Erin Wood en haar kind maken het goed, Erin is uitgerekend op vijf november. Brian Wood werkte voor Relic Entertainment dat onder andere bekend is van Homeworld, Company of Heroes en Warhammer 40.000-games.

Brian Wood is 33 jaar geworden.