Carragher: "Landstitel voor Liverpool lastig"

Peterselieman

Liverpool-verdediger Jamie Carragher, die dit weekend zijn veertiende jaar in dienst van de club viert, vermoedt niet dat hij met zijn ploeggenoten dit jaar het landskampioenschap zal veroveren.

De 32-jarige verdediger denkt niet dat de ploeg Roy Hodgson in staat is om de landstitel in de wacht te slepen. "Men zegt dat ik 'dit en dat' voor Liverpool heb gedaan, maar dat we de laatste jaren alleen geen prijs hebben gewonnen. Dat begint me een beetje de keel uit te hangen", aldus Carragher tegenover de pers.

"Ik wil zeker niet nog een paar jaar tegemoet gaan zonder een prijs te winnen en Liverpool vervolgens te verlaten. Ik zou niet weten waarom we dit seizoen of één van de volgende seizoenen geen prijs zouden kunnen winnen", zo vervolgde de voormalige international van Engeland.

Toch denkt Carragher niet dat de landstitel er dit jaar inzit. "De titel die ik nog niet gewonnen heb, is het landskampioenschap. Maar ik veronderstel dat de landstitel dit seizoen erg moelilijk gaat worden, aangezien het erg moeilijk is om van de zevende naar de eerste plek te gaan."