[Upd] Demouge naar FC Utrecht

Denny (nyny83)

FC Utrecht wil zich op de laatste dag van de transferwindow versterken met Frank Demouge. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Willem II.

"Voor Willem II is een vertrek van spits Frank Demouge bespreekbaar en het verschil tussen vraag en aanbod is niet groot, maar wij zitten onderhand wel aan onze limiet", zo zegt technisch directeur Foeke Booy in De Telegraaf.

Het medium meldt dat Demouge zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Utrecht. "Voor hem is het heel aantrekkelijk, omdat hij dan Europees voetbal kan spelen. Demouge is een speler die uitstekend past bij ons. We werken er hard aan om de zaak alsnog rond te krijgen", aldus Booy.

Demouge is in Tilburg een steunpilaar voor de ploeg van trainer Gert Heerkes. De 28-jarige speler uit Nijmegen staat sinds 2007 onder contract bij Willem II. Daarvoor speelde hij voor FC Den Bosch, FC Eindhoven en NEC. Zijn verbintenis bij de Tricolores loopt tot medio 2012.

Update:

AD Sportwereld meldt inmiddels dat Frank Demouge komend seizoen voor FC Utrecht speelt. De aanvaller, die tot vandaag bij Willem II onder contract stond, wordt vanavond gepresenteerd.