[Upd] Hadouir niet naar Ajax

Jeffrey

Roda JC laat weten een overgang van Anouar Hadouir naar Ajax niet in de weg te staan. Ajax meldde zich onlangs bij Roda JC voor een overname van Hadouir, bevestigde directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International.

Van Geel laat daarnaast weten dat het een transfer van Hadouir niet in de weg zal staan. "Aan ons zal het niet liggen."

"Maar sinds onze laatste reactie hebben we niets meer gehoord", vertelt hij. "Anouar is toe aan een nieuwe stap, en wordt met het aanbod van Ajax nu een hele vette worst voorgehangen."

Wanneer Ajax terugkomt voor Hadouir dan zal Roda meewerken aan een vertrek van de spelmaker. "Wij zijn zeer bereid met hem mee te denken, en mee te werken, dat heb ik hem een aantal maanden geleden al gezegd", vervolgt de directeur. "Alleen ligt de bal nu bij Ajax."

"In onze ogen kan deze overgang niet door de financiën worden gedwarsboomd. Mocht het niet doorgaan, dan ligt het aan andere zaken", aldus de voormalig technisch directeur van de Amsterdammers.

Update 19:33 uur

Anouar Hadouir zal de overstap naar Ajax niet maken. Dit liet de teleurgestelde aanvaller van Roda JC vanavond weten. "Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet. Ik ben te teleurgesteld om te praten. Sinds ik van de interesse van Ajax hoorde was ik heel enthousiast. Zeker omdat ik wist dat Roda zijn medewerking wilde verlenen."

De aanvaller vervolgde: "Ik wil graag een stap hogerop, dan is Ajax een fantastische uitdaging. Waarom het nu is misgelopen, weet ik niet. Maar duidelijk is wel dat met het stuklopen van dit verhaal vandaag mijn droom uiteen is gespat", aldus Hadouir.