Tofste baas - Halve Finale - dag 47

Kevin (KoosyNL)

Gisteren wist Kane te winnen en is hij de eerste die de finale weet te bereiken in de FOK!games Tofste Baas Competitie. Morgen zal de finale plaatsvinden maar eerst moet nog besloten worden wie zijn tegenstander zal worden in die finale.

Let op! onderstaande beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Psycho Mantis (Metal Gear Solid)
Als speler word je vaak helemaal in je game gezogen. Erg vreemd is het als een karakter in de game ineens buiten het spel treedt en de speler probeert te beïnvloeden. Dit gebeurde in Metal Gear Solid waarin Snake het moest opnemen tegen Psycho Mantis. Deze baas met Psychische krachten kon de harde schijf van de PlayStation lezen en zo bepaalde opmerkingen over savegames naar de speler maken. De enige manier om hem te verslaan was door de controller in de tweede poort te steken waardoor deze baas uniek en onvergetelijk was. Daarnaast had het karakter een ontzettend interessant en diep achtergrondverhaal waardoor het een unieke maar briljante baas is.

Ganondorf (Zelda)
Ganondorf, Ganon voor vrienden, de duistere tovenaar en natuurlijk aartsvijand van Link. Deze afstammeling van de Gerudo-clan is zo geobsedeerd door macht, dat hij blijft proberen de Triforce compleet te krijgen, zodat hij zal heersen over Hyrule. Hij heeft twee vormen, die van een mens, en die van een varkensachtig wezen, dat op zijn zachtst gezegd, groot kan worden. Lichtgevende of zilveren pijlen staan niet op zijn wenslijst en ook meesterzwaarden behoren niet tot zijn favorieten.

Bowser (Mario-serie)

Wie Mario zegt, zegt eigenlijk ook meteen Bowser. Deze aartsvijand van de besnorde loodgieter komt vrijwel in elke Mario-game terug. In de meeste games doet hij zijn best om Princess Peach te ontvoeren, maar in andere games strijdt hij tegen Mario en zijn vrienden in kartraces en tennismatches. Wat Bowser zo speciaal maakt is moeilijk uit te leggen want de gevechten met hem zijn vaak niet erg speciaal en ook heeft hij niet heel erg veel diepgang. Toch heeft Bowser bij de meesten een warm plekje in het hart en is hij één van de meest bekende games-bazen aller tijden.

MantisGanonbowser

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.