Tofste baas - Kwartfinale - Dag 44

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we twee kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Kane (Command & Conquer)
Kane is de charismatische leider van de broederschap van NOD, die strijdt voor behoud van Tiberium op aarde en er juist gebruik van wil maken om de wereld te vernietigen. Kane is minimaal twee keer doodgewaand, maar zoals echte bazen is deze niet dood te krijgen. Een ionenkanon op zijn blote hoofd deert hem niet, en de NOD-troepen kunnen dan ook steeds weer uit volle borst scanderen "We live for Kane!".

Sephiroth (Final Fantasy)
Waarschijnlijk de beruchtste schurk uit de Final Fantasy-serie. Sephiroth is het resultaat van een experiment van de Shinra-corporatie, hij is gecreëerd met de cellen van de buitenaardse levensvorm Jenova. Als hij erachter komt dat hij een experiment is draait hij door en besluit een god te worden. Dit doel wil hij bereiken door de wereld ernstig te beschadigen, met behulp van een reusachtige meteoriet, om zo de energie die de planeet gebruikt om zichzelf te herstellen op te slokken. Sephiroth heeft niet alleen grootheidswaanzin, hij is ook harteloos. Dit blijkt het meest uit wellicht één van de schokkendste gamescènes aller tijden, waarin Sephiroth in koelen bloede één van de hoofdrolspelers vermoordt.

KaneSephiroth

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.