Crouch hoopt op Inter en Real Madrid

Jeffrey

Tottenham Hotspur zit vanavond voor het eerst in de clubhistorie in de koker voor de Champions League-loting. Peter Crouch, tegen Young Boys goed voor drie goals, hoopt dat de Londense club grote namen zal tegenkomen in de groepsfase.

De Spurs moesten woensdag een 3-2 nederlaag uit de heenwedstrijd in Bern wegwerken en dat gebeurde zeer overtuigend. Mede dankzij een hattrick van Crouch won de thuisploeg op White Hart Lane met 4-0. "Dit is fantastisch. We hebben goed gespeeld en we verdienen deze bonus", aldus Crouch in The Daily Mail.

Het kwalificeren voor de Champions League levert Tottenham naar schatting ruim 35 miljoen euro op. Een mooie opsteker voor de ploeg van Crouch, die vanavond graag grote namen uit de koker ziet komen. "We willen tegen Inter en Real Madrid spelen. Je weet niet hoe goed je bent, totdat je tegen de beste clubs voetbalt."

Manager Harry Redknapp was nog een klein kind toen Tottenham voor het laatst op het hoogste Europese podium stond. "Ik heb de wedstrijden tegen Benfica toen nog gekeken. Het was geweldig om Europees voetbal in dit stadion te zien en voor de fans is het prachtig dat we dat nu opnieuw kunnen beleven."