Toivonen over Liverpool: "No comment"

Olga Kroeders

Ola Toivonen wilde na afloop van PSV - AZ niet reageren op de interesse van Liverpool. De spits van PSV werd naast de Nederlandse media ook ondervraagd door uit Zweden overgekomen journalisten.

Als het onderwerp Liverpool werd aangesneden wenste Toivonen niet verder te praten. "No comment", klonk het. Trainer Fred Rutten zei op de persconferentie dat hij ervan uitgaat dat Toivonen bij PSV blijft. Over eventuele onderhandelingen tussen de club en Liverpool werd niets gezegd.

Toivonen speelde tegen AZ, ondanks het feit dat hij voor het eerst dit seizoen niet scoorde, een prima wedstrijd. Hij speelde landgenoot Marcus Berg mooi vrij bij de eerste goal. "Het voelt goed om met hem te spelen", zei Toivonen daarover. "We kennen elkaar goed." Ook bij de Zweedse nationale ploeg vormen de twee PSV'ers een koppel.

Liverpool stuurde vandaag hoofdscout Kenny Dalglish naar het Phillips Stadion. De Engelsen zijn op zoek naar een aanvalspartner van Fernando Torres. Ook met een vertrek van Dirk Kuyt lijkt rekening gehouden te worden.