El Hamdaoui: "Het voetbalt lekker met Suárez"

Sjors (Sj0rSz)

Ajacieden Mounir El Hamdaoui en Luis Suárez waren gisteravond de hoofdpersonen in de competitiewedtsrijd tegen Ajax. De aanvaller, die vorig seizoen nog voor AZ speelde, scoorde twee keer. De assist werd in beide gevallen door de Uruguayaan uitgevoerd.

Daarnaast pikte ook Suárez zijn doelpunt mee, nadat El Hamdaoui zijn ploeggenoot in stelling bracht. De Marokkaan was na afloop van het duel logischerwijs tevreden. "We weten elkaar al aardig te vinden", liet hij weten. "Het is lekker voetballen met Suárez. Ik denk dat het de komende weken alleen maar beter met ons zal gaan."

"Hopelijk woensdag al tegen Dinamo Kiev. Dat is een heel belangrijke wedstrijd voor ons", besloot El Hamdaoui. Hiermee refereerde de aanvaller naar komende woensdag. Dan speelt Ajax in de vierde voorronde van de Champions League de return tegen Dinamo Kiev. De eerste wedstrijd werd afgelopen dinsdag gespeeld en eindigde in een gelijkspel (1-1).

Het is voor de Amsterdammers dus zaak om tenminste één keer te scoren. Anders wordt het erg lastig om de groepsfase van het miljoenenbal te bereiken.