Geheugensteuntje FOK! Voetbalmanager Ronde 3/4

Sally (Tessa)

De derde en de vierde KNVB-speelronde in de Eredivisie staan weer op de agenda. Denk eraan dat je nog even hebt om wijzigingen in je FOK! Voetbalmanagerteam op te slaan. Dat geldt dus ook voor degenen die zich onlangs hebben ingeschreven en hun voetbalteam nog niet konden bevestigen.

De FOK! Voetbalmanager 2010/2011 sluit voor Ronde 3/4 op morgen, vrijdagmiddag 20 augustus om 17:59 uur, dus zorg dat je voor die tijd je (gewijzigde) team opgeslagen hebt!

Ben je op vakantie geweest of ga je nog op vakantie? Niet getreurd: er is nog niets verloren als je een ronde moet missen. Zeker aan het begin van de FOK!competitie ligt alles nog open, en heb je nog alle kans om je concurrenten in- of bij te halen. De bal is rond, toch?

Schrijf je hier alsnog in voor de FOK! Voetbalmanager 2010/2010. Je moet wel geregistreerd zijn op FOK! En als je al een team hebt, heb je dus nog tot morgenmiddag 17:59 uur om je wijzigingen door te voeren en op te slaan.

Zondagavond 29 augustus na 0:00 uur gaat de manager weer open en is Ronde 3/4 gespeeld. Daarna kan er weer een Puntenbericht opgemaakt worden. Pas na 29 augustus kun je dus eventuele wijzigingen in je team weer bevestigen, in de tussentijd kun je alleen wat proberen met verschuivingen. Je kunt je wel wel inschrijven en je aanmelden bij een subleague, maar geen voetbalteam samenstellen inclusief opslaan.