[Upd] "De Cler mogelijk bij selectie Europa League"

Peterselieman

Tim de Cler traint voorlopig niet mee met de selectie van Feyenoord. Technisch directeur Leo Beenhakker heeft besloten de linksback een paar dagen vrijaf te geven na een incident in de rust van de met 3-2 verloren wedstrijd bij Excelsior. De 31-jarige De Cler bleef zondag achter in de kleedkamer nadat hij het aan de stok had gekregen met trainer Mario Been.

Been vertelde na afloop van de wedstrijd De Cler nooit meer te hoeven zien omdat de verdediger zijn ego boven het teambelang had gesteld. Beenhakker sprak inmiddels afzonderlijk met beide kemphanen en hoopt dat de lucht nog geklaard kan worden. "We lassen voorlopig een adempauze in en kijken dan rustig hoe we, zoals Fritz Korbach dat altijd zo mooi verwoordde, het huisje weer bij het boompje krijgen."

Update 20.40 uur

Het kan snel verkeren in de voetbalwereld. Gisteren nog hoefde Been de Cler nooit meer te zien en zojuist weet Eredivisie Live-commentator Mark van Rijswijk te melden dat de verdediger per direct terugkeert in de selectie van Feyenoord. Mario Been zou zelfs gezegd hebben dat de kans aanwezig is dat De Cler komende donderdag in en tegen Gent kan spelen.