Batman verbindt Nintendo DS met Wii

Redactie

Een speler kan op de Nintendo DS meespelen met de Nintendo Wii-versie van Batman: The Brave and the Bold. Door een draadloze verbinding tussen beide spelcomputers te leggen, is de game ook met drie spelers te spelen. Dat schrijft entertainmentwebsite ign.com.

Batman: The Brave and the Bold speelt zich af in Gotham City en bevat actie en puzzels. Op de Nintendo Wii is het spel met twee spelers te spelen, hierbij wordt Batman bijgestaan door bijvoorbeeld Robin of de Green Lantern. Door de Nintendo DS-versie te verbinden met de Nintendo Wii-versie is het mogelijk een derde speler in de rol van het kleine mannetje Bat-Mite mee te laten spelen in de Wii-game.

Om met drie spelers te kunnen spelen, is zowel een Nintendo DS- als een Nintendo Wii-exemplaar van de game nodig. Batman: The Brave and the Bold is een van de weinige spellen die gebruikmaken van de verbinding tussen de Nintendo DS en Nintendo Wii. Vorig jaar verscheen 'Band Hero' met een soortgelijke optie.

Batman: The Brave and the Bold' verschijnt begin september. Het spel is uitsluitend beschikbaar voor de twee Nintendo-spelcomputers. Voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is een andere Batman-game in ontwikkeling. De actiegame Batman Arkham City verschijnt volgend jaar herfst.

Batman verbindt Nintendo DS met Wii