Tofste baas - Tweede ronde - dag 38

Kevin (KoosyNL)

Psycho Mantis liet gisteren geen spaan heel van zijn tegenstanders en zal het in de kwartfinale mogen opnemen tegen niemand minder dan Saren.

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Shao Kahn (Mortal Kombat)
In Mortal Kombat leek Shang Tsung de grote schurk, hij was echter slechts een pion van Shao Kahn. Kahn had Shang Tsung de taak gegeven om het Mortal Kombat-toernooi tienmaal op rij te winnen, zodat Outworld Earthrealm kon binnenvallen en overnemen. Lui Kang gooide echter roet in het eten door Tsung te verslaan. Door het falen van zijn onderdaan besloot Kahn zelf actie te ondernemen. Hij vond een gaatje tussen de toernooiregels waarmee hij de winnaar van het vorige toernooi kon uitdagen, de uitslag zou het resultaat van het voorgaande toernooi ongedaan maken. Om de strijders van Earthrealm naar Outworld te lokken, ontvoerde hij Kano en Sonya. Daarbij haalde hij de woede van Liu Kang op zijn hals door Baraka op de Shaolin-tempels af te sturen. Zijn plan faalde, maar Kahn wist niet van ophouden en blijft tot op heden de Mortal Kombat-strijders dwarsbomen.

Lavos (Chrono Trigger)
65 Miljoen jaar geleden landde er een buitenaardse parasiet op aarde. Deze parasiet heeft zichzelf laten uitgroeien tot een gigantisch monster dat de wereld wil gebruiken als broedplaats om zo andere planeten in het universum over te nemen. Er zijn verschillende (wel achttien) momenten dat je Lavos kunt aanvallen, wat leidt tot allemaal verschillende einden. Wanneer heb jij Lavos aangevallen?

Red (Pokémon)
De allereerste Pokémon-game, Pokémon Red, was de eerste keer dat we Pokémon konden vangen, konden strijden voor badges en het opnemen tegen onze rivaal. In de games die hierna kwamen, Gold en Silver, konden we als ultieme baas vechten tegen het personage uit de eerste Pokémon-game genaamd Red. Deze was zeer lastig te verslaan met Charizard, Blastoise, Pikachu, Venusaur, Espeon en Snorlax tot zijn beschikking.

Shao KahnLavosRed

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.