Euforische Kinect Joy Ride-trailer

Stefan (Nebo)

Ken je dat gevoel wanneer jij, je papa, je mama en je broertje of zusje lekker aan het gamen zijn in de perfect ingerichte woonkamer? En dat jullie allemaal twee uur lang met een glimlach op je gezicht en netjes omstebeurt aan het spelen zijn? Nee? Wat een rotfamilie heb jij!

Of is er misschien iets anders aan de hand? Waarschijnlijk wel! Je speelt vermoedelijk geen Kinect Joy Ride voor de Xbox 360. Deze game, die al even voorbij kwam tijdens Microsofts conferentie op de E3, maakt van ongelukkige families gelukkige families, van gelukkige families nog gelukkigere families en verandert reclamebureaus in jolige, euforische maatschappijen zonder nare trucjes om jou naar het aangeprezen product te trekken! Geloof je me niet? Kijk dan naar de nieuwe trailer van Kinect Joy Ride. De trailer is niet bijzonder nieuw meer, maar hij is nog niet voorbijgekomen op FOK!games en we willen jullie de trailer zeker niet onthouden.

Volgende week zal FOK!games Kinect uitgebreid onder handen nemen tijdens de GamesCom, dus houdt de website in de gaten voor de uitgebreide preview van onder andere de launchgame Kinect Joy Ride.