Veel beroemde stemmen in Fallout: New Vegas

Redactie

De makers van Fallout: New Vegas hebben enkele beroemde namen gestrikt om stemmen voor de game in te spreken. Matthew Perry, bekend van zijn rol als Chandler Bing in de serie Friends en Felicia Day van de webshow The Guild worden bijgestaan door acteurs als Danny Trejo (Machete) en Kris Kirstofferson die speelde in de Blade-trilogie. Dat heeft game-uitgever Bethesda Softworks woensdag bekendgemaakt.

Waar Matthew Perry de stem van de sluwe Benny insprak, speelt Felicia Day de rol van Veronica, een lid van de Brotherhood of Steel. Ron Perlman (Hellboy) spreekt de stem in van de verteller van het verhaal.

Andere stemmen worden ingesproken door onder anderen William Sadler, bekend van de zijn rol in Shawshank Redemption, Rene Auberjonois, die een rol speelde in de tv-serie Boston Legal, Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation) , John Doman (The Wire) en Zach Levi uit de Amerikaanse tv-serie Chuck.

Fallout: New Vegas speelt zich af in een postapocalyptische versie van het gebied rond Las Vegas. De game wordt gemaakt door Obsidian Entertainment en moet in oktober uitkomen. De vorige Fallout-games waren een groot succes. Van Fallout 3 zijn sinds de release bijna twee jaar geleden 4,7 miljoen exemplaren verscheept.

Beroemde stemmen in 'Fallout'