Sevilla brengt bij verkoop Luis Fabiano bod uit op Ruiz

Jeffrey

FC Twente zou Bryan Ruiz zomaar eens kwijt kunnen raken aan Sevilla. De Spanjaarden houden de verrichtingen van Bryan Ruiz nauwlettend in de gaten en bij een verkoop van Luis Fabiano zou de overgang in een stroomversnelling kunnen geraken.

Olympique Marseille wil haar transferbudget maar al te graag besteden aan Luis Fabiano. Sevilla is momenteel met de Fransen in onderhandelingen over een mogelijke verkoop. Mochten de Andaluciërs de Braziliaanse topspits daadwerkelijk verkopen, dan zal het een poging wagen om Ruiz in te lijven. Dat bericht Goal.com Spanje dinsdag.

Ruiz had in een eerder stadium al eens een onderhoud met de clubleiding van Sevilla om over zijn beschikbaarheid te praten. Twente wil de Costa Ricaanse aanvaller liever niet kwijt, maar Ruiz lijkt bij een goed bod onhoudbaar.

Als Ruiz toch niet haalbaar blijkt dan zal Sevilla haar aandacht verleggen naar de Ligue 1. Loïc Remy, die hardnekkig in verband wordt gebracht met Tottenham Hotspur, en Kevin Gameiro staan op het Spaanse verlanglijstje. Het duo komt uit voor respectievelijk OGC Nice en Lorient.