Tofste baas - Tweede Ronde - dag 35

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Nihilanth (Half Life)
Half Life is waarschijnlijk één van de beste games ooit maar is de eindbaas van de game ook de beste baas? Nihilanth is de leider van de Nex die tijdens de game de aarde aanvallen. Hij lijkt nog het meest op een foetus met een groot hoofd maar het gevecht met hem is zeker niet alsof je snoep afpakt van een baby. Nadat je de kristallen waarmee hij zijn health steeds weer kan bijvullen kapot hebt gemaakt, gaat zijn hoofd open waarna je zijn hersens ziet en deze kapot moet schieten.

Purple (Day of the Tentacle)

Purple is je grote vijand in Day of the Tentacle. Hij begint met het omgooien van koeien maar gaat al snel over op andere criminele activiteiten. Als hij bloot komt te staan aan giftig afval van Dr. Ted, wordt hij nog intelligenter en groeit hij zelfs een paar armen. Daarnaast krijgt hij hulp van verschillende versies van zichzelf die door een toekomstige versie van hem zijn teruggestuurd om jou tegen te houden.

MechaHitler (Wolfenstein 3D)
Wolfenstein 3D wordt gezien als één van de belangrijkste redenen dat First Person Shooters populair werden op de PC. Toch was de game controversieel te noemen. Als BJ is het je taak om verschillende doolhoven te doorzoeken en de Nazi's te verslaan. Deze doolhoven zijn behangen met hakenkruizen en als eindbaas is de grote leider, Adolf Hitler, de tegenstander. Deze heeft een robotpak aangetrokken en is met twee grote mini-guns niet makkelijk om te verslaan.

NihilanthPurpleMecha Hitler

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.