Go Ahead laat Çolak naar Kasimpasa gaan

Olga Kroeders

Halil Çolak heeft zijn transfer naar Kasimpasa binnen. De aanvaller van Go Ahead Eagles wilde graag naar Turkije vertrekken en beide clubs hebben reeds een mondeling akkoord bereikt.

Kasimpasa en Go Ahead bereikten overeenstemming over de afkoopsom van het nog twee jaar lopende contract van Çolak. Zodra de club uit Deventer schriftelijke bevestiging heeft, vertrekt de aanvaller naar Istanbul om een driejarige verbintenis met Kasimpasa te ondertekenen. Dat bericht De Stentor.

Gisteren was er nog een verschil tussen het bod van Kasimpasa en hetgeen wat GA Eagles wilde ontvangen. "We zijn er mondeling uit", zegt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken van de club. "Het is niet helemaal wat we wilden hebben, maar het is prima zo. Halil wilde zelf ook heel graag naar Kasimpasa."

Çolak wacht af totdat Kasimpasa de transfer officieel maakt. "Wellicht vertrek ik dinsdag al en train niet meer bij Go Ahead. Wel een raar gevoel, om bij de club uit mijn stad weg te gaan. Maar ik ben natuurlijk ook erg blij met deze nieuwe kans."