Rod Stewart voor de achtste keer vader

Redactie

De Britse zanger Rod Stewart wordt voor de achtste keer vader. De zanger en zijn echtgenote Penny Lancaster verwachten over zeven maanden hun tweede kind. Lancaster is de vijfde vrouw waar Stewart kinderen mee heeft.

De 65-jarige Stewart vertelde eerder al in een televisie-interview dat hij en zijn 39-jarige vrouw druk bezig waren met het verwekken van hun tweede spruit. "We probeerden het gisteravond nog", zei de zanger enkele maanden geleden. "Nog eentje en dan sluiten we het kantoor." Stewart en zijn echtgenote hebben samen al een zoontje van 4 jaar oud.

Rod Stewart trouwde in 2007 met model en fotografe Lancaster, nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd op de top van de Eiffeltoren. De zanger had eerst haar vader om haar hand gevraagd.

Het was niet de eerste keer dat Stewart eeuwige trouw beloofde. Eerder stapte hij met de modellen Alana Stewart en Rachel Hunter in het huwelijksbootje.

De zanger kreeg in 1987 zijn vierde kind uit zijn relatie met model Kelly Emberg. Stewart werd op 19-jarige leeftijd voor het eerst vader, maar stond het meisje af ter adoptie.

Rod Stewart voor de achtste keer vader
Rod Stewart voor de achtste keer vader (Foto: Novum)