Donald zit in zijn maag met blessure Wojciechowski

Jeffrey

Door toedoen van Mitchell Donald heeft Willem II-middenvelder Pawel Wojciechowski een zware blessure opgelopen. Wojciechowski scheurde zijn kruisband af na een grove charge van de naar Ajax teruggekeerde middenvelder.

"Ik vind het echt heel erg voor hem", zei Donald, die afgelopen jaar nog voor Willem II uitkwam, op de website van zijn club.

"Ik heb contact gezocht met Willem II", vervolgt Donald. "Ik heb met technisch directeur Henry van de Vegt gesproken. Nu heb ik het nummer van Pawel, dus ik ga hem bellen. Ik heb daar vorig seizoen gespeeld en ik vind het dan nog wel zo netjes om contact met hem op te nemen."

Donald laat weten dat hij pas na de wedstrijd te horen kreeg dat Wojciechowski er geblesseerd uit was gehaald vanwege de vrees voor een ernstige blessure. "Ik vind het echt heel erg. Dit was nooit mijn bedoeling geweest."

"Toen ik belde met Willem II moesten ze eerst onderzoeken wat er precies gaande was. Ik hoopte al dat het niet ernstig zou zijn, want dit was écht niet mijn bedoeling. Ik vind het erg voor hem. Maar het is zeker niet gegaan zoals het overal staat", besloot Donald doelend op berichtgeving dat hij geen contact zou hebben gezocht met de geblesseerde speler van Willem II.