Douglas (FC Twente) denkt niet aan transfer

donroyco

FC Twente hoeft vooralsnog weinig vrees te hebben dat Douglas voor het einde van de transferperiode vertrekt. De Braziliaan ziet nog voldoende uitdagingen in Enschede. "Ik zit hier prima, we gaan Champions League spelen en ik kan nog veel leren", laat Douglas weten op de website van NuSport. "Natuurlijk wil ik wel een stap maken, maar dat komt vanzelf wel."

De 22-jarige centrumverdediger heeft nog een contract tot medio 2012. Deze zomer is er nog geen belangstelling gekomen van andere clubs. "Er heeft zich nog niemand gemeld bij mijn zaakwaarnemer. Pas als dat gebeurt, ga ik er rustig over nadenken. Ik ben er nu helemaal niet mee bezig."

Vrijdag kwam regerend kampioen Twente niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Roda JC in het openingsduel van het nieuwe Eredivisieseizoen. "De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd lastig. We speelden eigenlijk best goed. Of we beter zijn dan vorig jaar? Dat weet ik niet, dat is nog te vroeg om te zeggen. Favoriet voor de titel zijn we in ieder geval niet, dat zijn PSV en Ajax, maar we maken natuurlijk wel kans."