Street Fighter x Tekken komt naar Gamescom

wc-eend

Katsuhiro Harada, Tekken producer, heeft bevestigd dat Street Fighter x Tekken die op de Comic-Con is aangekondigd ook naar de Gamescom in Keulen zal komen. Wat nog beter is, is dat Katsuhiro Harada en Yoshinori Ono (producer Street Fighter) het tegen elkaar zullen gaan opnemen in een demonstratie.

Ondanks dat het spel door Capcom ontwikkeld wordt heeft Namco het event georganiseerd, dit omdat Capcom niet aanwezig zal zijn in Keulen. Het evenement zal op de donderdag plaatsvinden om 14.00 uur in de Konrad-Adenauer-Saal.

Het evenement lijkt voort te komen uit een vriendschappelijke ruzie tussen de twee heren, Ono gaf aan dat tijdens een Street Fighter evenement op de Comic-Con Harada langskwam en een beetje zielig zijn games gratis ging weggeven aan de Street Fighter fans. Ono is van plan mee te doen aan het evenement ondanks alle obstakels die Harada onderweg neerlegt, Ono zal wel eens laten zien wat een echte fighting-game is.

Harada geeft zelf aan er zin in te hebben en is er helemaal klaar voor. Gamescom is van 18 tot 22 augustus in Keulen, de game zelf komt pas in 2012 uit en daarna zal Namco komen met Tekken x Street Fighter.

Uitnodiging