FOK!games Tofste baas - dag 30

Kevin (KoosyNL)

The Joker wist gisteren geen spaan heel te laten van zijn tegenstanders. Of hij dat in de tweede ronde ook voor elkaar kan krijgen tegen Shredder en Sephiroth, zullen we moeten afwachten.

Vandaag zal de laatste wedstrijd in de eerste ronde zich afspelen. Hieronder alvast het schema voor de komende rondes zondat jullie kunnen zien of je favoriete baas een kans maakt.

Toernooischema

De laatste drie zwaargewichten in de laatste voorronde staan hieronder. Pas op want de beschrijvingen kunnen SPOILERS! bevatten.

T-Rex (Tombraider)
Stel je loopt in een jungle-omgeving waar je een afgebroken brug boven je ziet, wat kleine dinosaurusjes neerschiet en niet goed kunt zien wat er voor je ligt. Stel je nou eens voor dat je dan een Tyrannosaurus Rex tegenkomt die misschien wel vijf keer zo groot als jijzelf is. Wat doe je dan? Huilen, rennen en buttonbashen is misschien het beste idee. Bidden dat je dit gaat overleven is ook een optie. Deze situatie kwam voor in de eerste Tomb Raider-game maar is in Tomb Raider: Anniversary voor de liefhebbers nog eens nagemaakt. Veel succes, Lara!

The Milkman (Psychonauts)
Psychonauts gaf gamers de mogelijkheid om in de hoofden van de meest vreemde figuren te komen. Hoewel The Milkman niet de officiële eindbaas is, is de strijd die je voert in zijn hoofd wel één van de meest memorabele. Met zijn vreemde uiterlijk, bijzondere uitspraken als "I am the Milkman. My milk is delicious," en Freudiaanse figuren die zijn diepe verlangens uitspreken met de woorden "Look at that woman's breasts. They're large," kunnen we wel stellen dat The Milkman een baas is in zijn eigen categorie. Zijn melk is versterkt met wat de wereld wil en hij kan niet rusten tot hij zijn laatste levering heeft voltooid.

Lazarevic (Uncharted 2: Among Thieves)
De NATO mag wel denken dat hij dood is, toch is Zoran Lazarevic springlevend. De aanval die hem gedood zou moeten hebben heeft een flink litteken achtergelaten op zijn gezicht waardoor hij er nog enger uitziet. Hij is meedogenloos en dat zal Drake goed merken. Beiden zijn ze op zoek naar de Cintamani Stone en als Lazarevic op het einde van de game de beschikking krijgt tot deze steen wordt hij nog groter, sterker en angstaanjagender dan hij al is.

T-RexMilkmanLazarevic

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.