Mourinho wil alleen nog nieuwe verdediger en spits inlijven

Olga Kroeders

José Mourinho hoopt dat de clubleiding van Real Madrid nog eens diep in de buidel wil tasten. De Portugese oefenmeester wil nog een aanvaller en verdediger aan zijn selectie toevoegen.

Mourinho wil in zowel Spanje als op Europees niveau een grote rol spelen en daar heeft hij naar zijn mening een grote selectie voor nodig. Real Madrid lijfde eerder Angel Di Maria, Sami Khedira en Pedro Leon in, maar is als het aan Mourinho ligt nog niet klaar op de transfermarkt.

"Ik vind dat de club mij nog een verdediger ter beschikking moet stellen. En daarnaast zou ik er graag een spits bij willen. Dat laatste zou meer dan welkom zijn", aldus Mourinho tegen het Portugese Record. "Voor de spitspositie heb ik Karim Benzema en Gonzalo Higuain, al kan Cristiano Ronaldo er ook spelen."

Mourinho heeft een vrijere rol voor zijn landgenoot voor ogen. "Daar voelt hij zich comfortabeler bij. Hij heeft te veel talent om aan een positie gebonden te zijn", verduidelijkt Mourinho. "Daarom zou ik graag nog iemand anders voor de spits erbij hebben. Laten we afwachten of dat mogelijk is."