EA: 'Pers, laat DICE rustig BF3 maken'

Mday

Niet alleen ikzelf, maar ook de andere games-paparazzi vroegen zich af waarom er over beta-toegang van Battlefield 3 werd gesproken bij aankoop van Medal Of Honor. DICE werd namelijk kort nadat het bericht online ging overspoeld met vragen over BF3.

Saillant detail: Battlefield 3 is nog niet eens formeel aangekondigd. EA is daarom snel bovenop de pers gesprongen en hen vriendelijk doch dringend verzocht DICE met rust te laten.

"Battlefield 3 is een van 's werelds meest geanticipeerde games, en we willen het ontwikkelteam zo veel mogelijk tijd en privacy gunnen als ze nodig hebben zonder ze te storen met marketing en PR. In de tussentijd hopen we dat iedereen de Medal Of Honor Beta speelt en van de volledige game zal genieten komende herfst."

Omdat Battlefield 3 nog niet in de fiscale jaarlijst is opgenomen van EA, kunnen we ervan uitgaan dat de game pas ná april 2011 in de schappen zal liggen. Ook de platforms zijn nog niet bekend, maar het is vrijwel zeker dat de PC daar één van is. Schijnbaar is het niét aankondigen van games een trend, en moeten we het tegenwoordig doen met aankondigingen van aankondigingen. Ach, we weten het in ieder geval al sinds februari: Battlefield 3 gaat mensen wegblazen.

BF3
Dus laat DICE met rust, ze moeten zich concentreren!