Eva Mendes stak bijna Will Ferrell dood

Redactie

Eva Mendes heeft tijdens de opnames van de nieuwe comedy 'The Other Guys' bijna tegenspeler Will Ferrell neergestoken. Gedurende een improvisatiescène over een ruzie pakte de actrice een echt mes op waarmee ze iets te enthousiast toesloeg.

"Nadat we de scène meermalen hadden geoefend, moesten we gaan improviseren", zei de 36-jarige Mendes maandag tijdens de première in Manhattan tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "We begonnen een beetje te stoeien, en ik pakte een mes op waarvan ik dacht dat het een rubber stuntmes was. Maar het was eigenlijk een echt mes van onze eettafel. Ik haalde naar hem uit en was zo ontzettend trots op mezelf."

Pas toen de opname afgelopen was, realiseerde Mendes zich dat Ferrell aan de dood was ontsnapt. "Toen de camera's uitgingen zei Will: 'Wow, meestal moeten we dat soort dingen eerst coördineren met de stuntmensen.' Het had heel snel heel fout kunnen lopen. Ik heb bijna Will Ferrell vermoord!"

In 'The Other Guys' spelen Ferrell en Mark Wahlberg twee knullige agenten die steeds worden overschaduwd door de echte helden van het politiebureau, gespeeld door Samuel L. Jackson en Dwayne Johnson. Mendes is te zien als de knappe echtgenote van Ferrell. 'The Other Guys' gaat op 11 november in première.

Eva Mendes stak bijna Will Ferrell dood
Eva Mendes (Foto: Novum)